EventAgency
  • (+36) 70 703 7788
  • info@eventagency.hu
  • Hétfőtől – Péntekig 8.00 – 18.00

Kik vagyunk?

decor

Te megálmodod, az Eventagency megvalósítja!

Rendezvényszervező irodánk a rendezvények sokszínű világába kalauzol, legyen szó céges eseményekről vagy személyes ünnepségekről. Vállaljuk üzleti találkozókat, fogadásokat, konferenciákat, gálavacsorákat, csapatépítéseket, esküvőket és még sok minden mást, Magyarország egész területén.
Küldetésünk

Küldetésünk

Küldetésünk, hogy a legjobbat és a legtöbbet nyújtani megrendelőink számára. Mert tudjuk, hogy minden váratlan problémára létezik megoldás. Nincs olyan elképzelés, amit ne lehetne megvalósítani!

Ahogy mi dolgozunk

Ahogy mi dolgozunk

Amikor minket választanak, megrendelőink nyugodtan élvezhetik az eseményüket, hiszen mi minden részletre odafigyelünk. Mondd el nekünk, mit tervezel, és mi gondoskodunk a többiről. Az egész ország területén dolgozunk.

Céljaink

Céljaink

Ha a sikernek van titka, akkor az abban a képességben rejlik, hogy megértjük a másik ember nézőpontját és az ő szemszögéből is látjuk a dolgokat, nemcsak a sajátunkéból.”
/Henry Ford/

Eventagency iroda?Miért pont az

Miért pont az Eventagency iroda?

Valóban szenvedélyesen végezzük munkánkat, és minden energiánkat belefektetjük a projektekbe. Nincs szükség arra, hogy nyaggassanak minket, mert elkötelezetten dolgozunk, és kizárunk mindenféle félmegoldást, késedelmet vagy rosszul teljesített kérést. Tudjuk, hogy a tökéletesség a részletekben rejlik, ezért nagy figyelmet fordítunk a precizitásra, pontosságra és az együttműködések gördülékenységére.

Megbízható cég

Az üzleti életben már 10 éve tevékenykedünk. És mindig figyeltünk a megbízhatóságra ami az egyik legfőbb erényünk.

Komplex, teljes szolgáltatások

Nem szükséges egyszerre több rendezvényszervező céggel egyezkedned: minden feladat egyetlen helyen összpontosul. Ez megkönnyíti és lerövidíti a közös munkát, valamint az együttműködés során szükséges kapcsolattartást.

Mi a megbízónkért vagyunk

Az együttműködés az első számunkra. Rugalmasan alkalmazkodunk megrendelőink igényeihez és szokásaihoz, szakértelmünkkel pedig segítjük őket a kitűzött célok elérésében.
  • Precizitás
  • Kreativitás
  • Rugalmasság
  • Környezettudatosság
decor

Eventagency Csapat

Lelkes csapatunk rendelkezésre áll, hogy valóra váltsuk az elképzeléseket. Teljes körű rendezvényszervezésünk magába foglal mindent, ami egy esemény színvonalas megvalósításához szükséges, beleértve a helyszínválasztást, cateringet, műsorszervezést, technikai támogatást, dekorációt és fotó-videót és minden egyéb szolgáltatást.
Munkájára igényes szolgáltatói csapat segítségével teljes körű rendezvényszervezési szolgáltatásokat biztosítunk magyar és nemzetközi ügyfeleink számára, legyen szó bármilyen családi vagy üzleti esemény megszervezéséről.
EventagencyKészségek

Eventagency Készségek

Hozd létre álmaid rendezvényét a segítségünkkel! Lelkes rendezvényszervező csapatunk kiváló kommunikációs és szervezőkészségekkel rendelkezik, hogy minden részlet tökéletes legyen. Bízz bennünk, és hagyd, hogy kreativitásunk és problémamegoldó képességeink varázslatossá tegyék eseményedet!
Precizitás
90%
Kreativitás
80%
Rugalmasság
75%
Keress bennünket! Eventagency

Rendezvényszervezés egy helyen!

Nálunk bármilyen rendezvény megszervezését megtalálod!